Diensten

Interieuradvies en ontwerp, bouwbegeleiding voor particulieren

Kleuren uitzoeken en meubels, een gezellige indeling maken, leuke accessoires verzamelen. In korte tijd moeten veel keuzes gemaakt worden. Maar hoe komt u aan leuke ideeën en oplossingen die precies passen bij wat u wilt?
Ik geef u graag ideeën voor uw interieur en adviseer over welke kleuren en accessoires u daarmee kunt combineren en tips over hoe u uw huis optimaal kunt indelen. Over verlichting, decoraties en over materialen voor bijvoorbeeld de vloeren en wanden. Kortom: over alles wat met het interieur te maken heeft.

Tips, kleuradvies, een indelingsschets of meedenken over uw bouwplannen? Ik kom graag langs. U bent ook van harte welkom op mijn thuisbasis in Wartena-Leeuwarden. In een uur kunnen we een hoop doen is de ervaring (vanaf 95,-).

Thuis is het altijd anders. Al vanaf 95,- kom ik een uur bij u thuis. Tijdens een thuisbezoek heb ik een kleurenwaaier en diverse presentatiemiddelen bij me, om zo in samenspel met u 'live' een persoonlijk advies te kunnen geven.

Verhuizing of verbouwing is interieurplan waard. Als u gaat verhuizen, verbouwen of nieuw gaat bouwen loont het vaak een interieurplan te laten maken: uitgebreide voorstelschetsen van uw interieur, kleuradvies en dergelijke. Dat kan ook al vanaf de bouwtekening, vanaf 295,- Maar u kunt ook de gehele bouwbegeleiding aan mij uitbesteden, u zegt het maar....

Let's go shopping! Het vinden van meubels en accessoires in het gigantische aanbod valt niet mee. Ik ga graag als uw 'Personal Shopper' met of voor u winkelen, zodat u de meubels koopt die bij u en uw huis passen. Vanaf 65,- per uur.

Interieuradvies, bouwbegeleiding voor bedrijven, horeca, kantoren, praktijken, recreatie e.a.

Op een werkplek worden heel wat uurtjes doorgebracht en daarom is het vaak bijna een tweede thuis. Uit onderzoek blijkt dat een stimulerende werkomgeving de productiviteit en creativiteit verhoogt. Waarom zou u daar dan niet wat extra aandacht daaraan besteden?  Een stimulerende werkplek is meer dan alleen een goed bureau. Een totaalconcept van kleur en verlichting doet meer. Soms maakt een klein beetje al een groot verschil. 

Horecagelegenheden en winkels kunnen origineler, hebben ook net dat extraatje nodig, zijn vaak wat clichematig. Laten we de patroontjes eens doorbreken. Een interieurontwerper kijkt er net even anders naar. 

Woongemeenschappen voor bijvoorbeeld ouderen en hulpbehoevenden vragen om een speciale aanpak. Onder andere gebruikseisen en duurzaamheid spelen een rol en vragen om kennis van zaken.

Vakantieparken en recreatieprojecten moeten vaak een extra touch hebben. Een complete inrichting afgestemd op gebruik en vraag.

Van interieurplan, kleur- of lichtadvies en van verbouwing tot nieuwbouw-begeleiding, u zegt het maar. Ik help u graag op weg. 

Communicatieadvies

Wat zegt u met uw pand en interieur? Past uw overige communicatie daarbij?

Onkruid voor de deur, een lamp die het niet doet, een gat in een stoel en een dode plant in de hoek.... zijn zaken die ik regelmatig tegenkom als ik bij bedrijven gevraagd wordt eens kritisch naar hun  interieur- en exterieurcommunicatie te kijken. Iedereen wordt weleens bedrijfsblind hoor ik dan.  Dat is zo en daarom is het wel eens goed vreemde ogen te laten kijken. Want vergist u zich niet in wat u met dergelijke signalen nonverbaal communiceert. Slordigheid? Verveling? Dat is vast niet het beeld dat u uw klanten wilt geven, maar ook uw medewerkers niet.

Scan. Tijdens een locatiebezoek maak ik een 'scan'  van uw pand en uw interieur. Deze werk ik vaak ter plekke uit en aan de hand van onder andere foto's bespreek ik deze met u. De analyse en een advies waarmee u direct aan de slag kan, laat ik uiteraard bij u achter. Zo'n sessie duurt ongeveer drie uur en kost € 295,- Voorbeelden met foto's vindt u in mijn portfolio.

Is uw communicatie up to date? Ik benader alles vanuit communicatie. Vanuit  mijn communicatieadviseur-kant kijk ik dan ook verder dan de voordeur.  Klopt het beeld van uw site met de werkelijkheid? Bij uw gebouw en interieur?  En andersom? Is uw site up to date? En de rest van de middelen?  De kosten van een dergelijke analyse inclusief advies hoe het wellicht anders kan, zijn € 195,-

Alhoewel het misschien allemaal een beetje negatief klinkt is het maken van de scans juist heel erg leuk. We lopen regelmatig tegen komische zaken aan. Er gaat een positieve werking vanuit die ook de medewerkers weer motiveert.

Leuk en leerzaam dus!

Makelaar/vastgoedadvies

Een woning of ander type pand aankopen doe je niet dagelijks.

Goed advies is dan welkom. Sinds 2008 ben ik gediplomeerd makelaar en taxateur. Graag help ik u bij de aankoop (of verkoop) van een pand. Binnen Friesland heb ik een groot netwerk van makelaars en andere specialisten. Vanuit mijn expertise als interieurontwerper kan ik tevens meekijken of uw wensen uitvoerbaar zijn. Zakelijk geldt dat betreffende de uitstraling van een pand en of het communiceert wat u ervan verwacht. Als communicatieadviseur heb ik een speciale aanpak opgesteld met onder meer een exclusief pakket aan marketingmiddelen.

Woning onder de zon.

Zoekt u een (tweede) woning of appartement aan de Costa del Sol? In Marbela, San Pedro, Estepona of omgeving? Sinds 2007 werkt Erwin samen met Estepona Living makelaars. Deze makelaar is actief aan de Costa del Sol in Spanje. Erwin promoot hen hier in Nederland. 

Kijk op www.esteponaliving.com voor meer informatie en het actuele aanbod.

   

 

 

 

 

E-mailen
Bellen